Hemstädning Värmland

Flyttstäd Värmland – en städfirma för dig i Värmland som behöver hemstädning

Välkommen till Flyttstäd Värmland, en städfirma för dig som behöver hjälp med hemstädning i Värmland. Med våra tjänster kan du luta dig tillbaka, vi ser till att du får ett skinande rent hem. Om du har funderat på att anlita en städfirma kan det vara bra för dig att veta om att vi är en firma som kan åta oss både stora som små uppdrag, du kan anlita oss för ett engångsuppdrag eller abonnera på en städtjänst. När det kommer till hemstädning så rengör vi bostadsrum, kök och badrum, det ingår i en hemstädning. Vill du även få dina fönster putsade, spis och ugn eller kyl och frys rengjorda, så kan vi givetvis göra även det, mot en extra kostnad.

Nöjda kunder

Nöjda kunder är a och o för oss. Vilka önskemål och behov kunden har, tar vi reda på innan vi påbörjar städningen, alltför att kunna presentera ett resultat som kunden ska känna sig nöjd med. Vi avslutar aldrig ett uppdrag innan kunden är nöjd och inte vill ha mera hjälp av oss. Vi ger dessutom en offert till våra presumtiva kunder så att det är klart redan från början vad kostnaden kommer att bli. Dessutom gäller rutavdraget för alla privatpersoner vilket innebär att en del av själva arbetskostnaden är avdragsgill.

 

Kontakta oss

Vid frågor och funderingar, kontakta oss redan idag. Vår städfirma erbjuder även en hel del andra tjänster utöver det här med hemstädning i Värmland. Läs gärna mer om vårt tjänsteutbud här.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Flyttstäd Värmland

GETBERGSLIDEN 5
656 39
Karlstad

076-257 30 92